Saldžiarūgščiai marinuoti virti burokėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Saldžiarūgščiai marinuoti virti burokėliai
Saldžiarūgščiai marinuoti virti burokėliai
Saldžiarūgščiai marinuoti virti burokėliai
Autorius apie receptą: Kai burokėlius pradėjau marinuoti šiuo receptu, kitų nebesidairau. Man šis marinatas tobulas. Burokėliai pavyksta saldžiarūgščiai. Puikiai tinka šaltibarščiams Kai burokėlius pradėjau marinuoti šiuo receptu, kitų nebesidairau. Man šis marinatas tobulas. Burokėliai pavyksta saldžiarūgščiai. Puikiai tinka šaltibarščiams ruošti, valgyti vienus, kaip garnyrą ar sriubai virti. Paruošto marinato iš 1 normos užtenka maždaug apie 2 kg virtų burokėlių užpilti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį burokėlių (virtų)
Marinatui:
1 litras vandens
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
100 mililitrų acto
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išverdame marinatą: puode įkaitiname vandenį, beriame druską, cukrų, lauro lapus, pipirus, pilame actą. Užverdame.
2.
Burokėlius stambiai sutarkuojame. Sudedame į marinatą ir dar kartą užverdame. Marinato turi būti tiek, kad apsemtų burokėlius.
3.
Pilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius.
4.
Užsukame naujais nuplikytais dangteliais ir apverčiame žemyn. Užklojame stora antklode ir leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital