Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnų griežinėliai žiemai

AUTORIUS:
Rimutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnų griežinėliai žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
svogūnų
aliejaus kepimui

Marinatui:
1 l vandens
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės acto
1.5 v.š. druskos
prieskonių marinavimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Griežinėliais supjaustytus svogūnus pakepinti ant aliejaus iki šiek tiek suminkštės ir taps gelsvesni, bet dar turės standumo. Iš vandens, cukraus, acto, druskos ir jūsų pasirinktų prieskonių išvirti marinatą ir užpilti ant svogūnų. Svogūnus sudėti į iškaitintus stiklainius, užpilti karštu marinatu ir uždengti sandariais dangteliais. Stiklainius apversti dangtukais žemyn, šiltai apkloti ir palikti kelioms valandoms lėtai atvėsti. Laikyti vėsiame rūsyje ar sandėliuke. Beje, šis receptas puikiai tinka ir paprikai. Skanaus!
AUTORIUS: Rimutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vita
2015-08-30 18:24
Gaminau pernai, labai patiko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital