Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnai žiemai

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Saldžiarūgščiai marinuoti svogūnai žiemai
Autorius apie receptą: Nesudėtinga, o labai skanu tiekti prie mėsos patiekalų. Nesudėtinga, o labai skanu tiekti prie mėsos patiekalų. Asta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 gramų svogūnų (apytikriai)
1 pundelis lauro lapų
10 vienetų pipirų
pagal poreikį vandens (verdančio)
Marinatui:
1 litras vandens
125 mililitrai acto 9%
5 šaukštai cukraus
1.5 šaukšto druskos
1 šaukštelis maltos ciberžolės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Stiklainius gerai išplauti. Skardą iškloti rankšluosčiu, statyti stiklainius kakleliu į apačią, įkaitinti orkaitę iki 100 C laipsnių temperatūros ir kaitinti stiklainius apie 30 minučių.
2.
Svogūnus nulupti, supjaustyti pusžiedžiais. Sudėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu, kad apsemtų.
3.
Į stiklainius dėti po kelis lauro lapus, pipirus. Nuo svogūnų nupilti vandenį ir svogūnus sudėti į stiklainius.
4.
Į puodą pripilti vandens, įberti cukraus, druskos, ciberžolės miltelių ir užvirti, kai užvirs įpilti actą ir dar pavirti apie minutę.
5.
Paruoštą verdantį marinatą supilstyti į stiklainius su svogūnais.
6.
Stiklainius užsukti, apversti kakliuku į apačią, šiltai apkloti ir palikti atvėsti. Kai atvės, laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.
Patarimai:
Plačiau pasiskaityti apie tai, kaip išsaugoti gėrybes žiemai galima čia.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital