Saldžiarūgščiai marinuoti moliūgai žiemai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 87)
Saldžiarūgščiai marinuoti moliūgai žiemai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas moliūgų (nulupto, be sėklų)
Marinatui:
1 litras vandens
4 šaukštai citrinų sulčių (arba acto)
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
3 vienetai kvapniųjų žirnelių
3 vienetai gvazdikėlių
1 vienetas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš marinato ingredientų išvirti marinatą, atvėsinti.
2.
Moliūgą supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, juos sudėti į verdantį vandenį ir 5 min. pavirti. Tada išgriebti iš vandens ir sudėti į iškaitintus stiklainius, užpilti marinatu.
3.
Stiklainius sustatykite į vandens puodą, pridenkite (neužsukite) dangteliais ir kaitinkite. Nuo vandens užvirimo 1 litro stiklainius kaitinu daugmaž 20 minučių, o 3 litrų stiklainius - apie 30 minučių (iki stiklainio viduje ima kilti burbuliukai). Po to stiklainius sandariai užsukite dangteliais, pastatykite dangteliais žemyn ir leiskite ataušti.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital