Saldžiarūgščiai kumpio kukuliai

AUTORIUS:
Jonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Saldžiarūgščiai kumpio kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 suplaktas kiaušinis
1 puodelis avižinių dribsnių
0,3 puodelio nugriebto pieno
0,25 šaukštelio malto imbiero
230 g maltos jautienos ar veršienos
230 g malto virto kumpio
430 g konservuotų ananaso gabaliukų
1 puodelis plonai supjaustytų morkų
0,5 puodelio vištienos sultinio
0,25 puodelio raudono vyno acto
1 šaukštas krakmolo
2 šaukštai medaus
1 šaukštas sojų padažo
1 puodelis šviežių arba šaldytų pupų ankščių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, dribsnius, pieną ir imbierą. Palikite 5 minutėms. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite. Suformuokite 24 kukuliukus. Sudėkite mėsos kukuliukus į kepimo skardą. Kepkite neuždengtus 180 C orkaitėje 30 minučių. Nupilkite riebalus. Tuo metu padažui nusausinkite ananasus, išsaugodami sultis. Padėkite į šoną. Dideliame inde padažui virkite morkas vištienos sultinyje, uždengę, 5 minutes arba kol morkos pradės minkštėti. Nenusausinkite. Sumaišykite actą, krakmolą, medų ir sojų padažą. Supilkite mišinį į morkas. Supilkite išsaugotas ananasų sultis. Virkite maišydami, kol pradės tirštėti ir burbuliuoti. Sudėkite pupų ankštis ir virkite dar 2 minutes. Sudėkite ananasus; užvirkite. Sudėkite mėsos kukuliukus ir atsargiai maišykite, kad jie pasidengtų padažu.
AUTORIUS: Jonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital