Saldžiarūgštės greitai marinuotų agurkų salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Saldžiarūgštės greitai marinuotų agurkų salotos
Autorius apie receptą: Taip paruošti agurkai yra tobulas pasirinkimas prie grilyje pagaminto patiekalo. Taip paruošti agurkai yra tobulas pasirinkimas prie grilyje pagaminto patiekalo. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų agurkų
30 gramų žemės riešutų
1 saujelė sezamo sėklų
1 saujelė kalendros (arba mėtų ar svogūnų laiškų)
Marinatui:
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas klevų sirupo (galima keisti medumi, cukrumi ar kitu saldikliu)
1 šaukštas obuolių acto
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Agurkus stambiai supjaustome.
2.
Marinatui sumaišome sojos padažą, klevų sirupą, obuolių actą, aitriosios paprikos miltelius, druską ir išspaustą česnaką.
3.
Agurkus dedame į maišelį, pilame marinatą ir užrišame, prieš tai išleidus orą. Maišelį dedame ant lentelės ir lengvai pamušame agurkus (tai patogu daryti kočelu arba stiklinės dugnu). Dedame į šaldytuvą 30 min.
4.
Riešutus pakepiname sausoje keptuvėje iki paskleis malonų aromatą (atsargiai, nesudeginame).
5.
Kalendrą sukapojame.
6.
Agurkus dedame į dubenį (be marinato), sumaišome su kalendra ir riešutais, apibarstome sezamo sėklomis ir iš karto tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital