Saldžiai - aštri vištiena kiniškai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiniška vištiena
Autorius apie receptą: Patiekalas pagaminamas labai greitai, pavyko labai skanus, todėl receptuku skubu pasidalinti ir su jumis. Patiekalas pagaminamas labai greitai, pavyko labai skanus, todėl receptuku skubu pasidalinti ir su jumis. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
565 gramai konservuotų ananasų (gabaliukais, 1 skardinės)
500 gramų vištienos krūtinėlės
2 šaukštai medaus
2 šaukštai krakmolo (be kaupo)
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek česnako
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį sezamo sėklų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Įtrinti vištienos prieskoniais, pipirais ir druska.
2.
Prieskoniais įtrintus gabalėlius sudėti į maišelį, suberti krakmolą ir maišelį "papurtyti", kad gerai susimaišytų.
3.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinti smulkintą česnaką ir sudėti vištienos gabalėlius.
4.
Kai vištiena apkeps, sudėti konservuotų ananasų gabaliukus, prieš tai nupylus skystį.
5.
Įdėti medų, užbarstyti sezamo sėklas ir maišant pakepti, kad vištienos gabaliukai sukibtų su medumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital