Autorius apie receptą:
Kai grįžti po atostogų ir randi daug pernokusių pomidorų, juos reikia gelbėti. O galbūt Jūs turite jų tiek, kad tiesiog nebespėjate suvalgyti? Siūlau pasigaminti pomidorų
Kai grįžti po atostogų ir randi daug pernokusių pomidorų, juos reikia gelbėti. O galbūt Jūs turite jų tiek, kad tiesiog nebespėjate suvalgyti? Siūlau pasigaminti pomidorų tyrę ir ją užšaldyti. Puikiausiai tinka troškiniams žiemą ir kvepia tikru pomidoru.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
1 litrą trintos pomidorų masės pagardiname druska, pipirais ir įspaudžiame česnako.
4.
Pomidorų tyrę pilstome į ledukų formeles ir užšaldome. Taip man labai patogu, nes pomidorų tyrės pasiimi kiek nori ir niekada nebūna per daug. Taip pomidorus šaldau, jau keli metai. Man pasiteisinęs dalykas.