Saldūs varškės pyragėliai keptuvėje

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės pyragėliai keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai pagaminami varškės pyragėliai, kuriems net nereikia kaisti orkaitėje. Įdarui renkuosi varškę, bet galima dėti ir kitokio, pvz., tirštos uogienės. Nesudėtingai pagaminami varškės pyragėliai, kuriems net nereikia kaisti orkaitėje. Įdarui renkuosi varškę, bet galima dėti ir kitokio, pvz., tirštos uogienės. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
400 gramų varškės
220 gramų miltų (apytikriai)
200 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
300 gramų varškės
80 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai varškę šakute petrinti su kiaušiniu. Dėti grietinę, išmaišyti. Berti persijotus kepimo miltelius ir miltus, išminkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, jei lipnoka, berti dar šiek tiek miltų.
2.
Įdarui tešlą pertinti su kiaušiniu ir cukrumi. Papildomai galima dėti uogų ar vaisių gabaliukų.
3.
Tešlą padalinti į 16 vienodo dydžio kamuoliukų, kiekvieną iškočiokite į apskritimą. Į kiekvieną dėti įdaro, užlenkti ir užspausti kraštus.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti pyragėlius iš abiejų pusių, kol apskrus. Iškepusius dėti ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital