Saldūs plikyti sausainiai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Saldūs plikyti sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
270 ml pieno
60 g sviesto
100 g cukraus
130 g miltų
3 kiaušiniai
žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirti pieną su druska ir cukrumi, į jį dėkite kubeliais supjaustytą sviestą. Kai skystis vėl užvirs, puodą nukaisti, stipriai maišant, kad nesusidarytų gumulėlių po truputį berti nusijotus miltus. Puodą vėl kaisti ant silpnos ugnies ir maišyti, kad masė nepriliptų prie dugno. Kai tešla pagels ir atšoks nuo puodo kraštų (po 1 - 2 min.) nukaisti ir ataušinti. Nuolat maišant po vieną mušti kiaušinius. Tešla turi gautis vientisa ir puri. Tešlą sukrėsti į konditerinį maišelį ir ant sviestu bei miltais pabarstytos arba kepimo popieriumi arba folija išklotos skardos išspausti norimo dydžio sausainius. Sausainius kepti 200 - 210 laipsnių temperatūroje apie 10 min. Kai sausainiai iškils ir lengvai parus, temperatūrą sumažinti ir kepti dar 10 - 15min. Kepant nevarstyti orkaitės durelių ir neištraukti per anksti, kad nesukristų. Skanaus.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital