Saldūs Kalėdiniai tinginių kankorėžiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Saldūs Kalėdiniai tinginių kankorėžiai
Autorius apie receptą: Labai graži idėja šventėms. Galvojau, kad sunkiai pavyks padaryti, bet buvo viskas daug paprasčiau. Labai graži idėja šventėms. Galvojau, kad sunkiai pavyks padaryti, bet buvo viskas daug paprasčiau. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
495 gramai sausainių
400 mililitrų kokosų grietinėlė (1 skardinės)
180 gramų šokolado
60 gramų riešutų (mėgstamų smulkintų)
60 gramų kokoso drožlių
40 gramų džiovintų spanguolių
3 šaukštai klevų sirupo
Papuošimui:
200 gramų migdolų
70 gramų šokolado
30 mililitrų augalinio gėrimo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą ištirpiname prikaistuvyje, supilame kokosų pieną ir klevų sirupą, jeigu naudojame, paverdame 4 minutes ir nepamirštame pamaišyti!
2.
Sausainius susmulkiname ir sumaišome su smulkintais riešutais, kokosų drožlėmis, spanguolėmis.
3.
Sausainius sumaišome su šokolado mase. Vyniojame į maistinę plėvelę ir formuojame kankorėžius. Suformuotą tinginį paliekame per naktį šaldytuve arba mažiausiai 4 valandoms.
4.
Papuošimui šokoladą kartu su pienu ištirpiname prikaistuvyje.
5.
Mirkome migdolų galus į šokoladą ir lipdome kankorėžį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ieva
2020-12-16 20:11
Padekoruota nuostabiai, ačiū už idėją!

ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital