Saldi kesadilija su kriaušėmis ir bri sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Saldi kesadilija su kriaušėmis ir bri sūriu
Saldi kesadilija su kriaušėmis ir bri sūriu
Saldi kesadilija su kriaušėmis ir bri sūriu
Autorius apie receptą: Tai puikus pikantiškas užkandis mergaičių pasisėdėjimams. Išbandžiau viena, labai patiko ir prižadu pagaminti savo draugėms. Recepto idėją radau „Beatos virtuvė“ Tai puikus pikantiškas užkandis mergaičių pasisėdėjimams. Išbandžiau viena, labai patiko ir prižadu pagaminti savo draugėms. Recepto idėją radau „Beatos virtuvė“ žurnale. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kriaušių
4 vienetai tortilijų
180 gramų brie sūrio
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštas sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kriaušes nuplauname, perpjauname pusiau, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kriaušes, pabarstome cukrumi ir pakepiname keletą minučių.
3.
Sūri supjaustome riekelėmis.
4.
Ant tortilijos dedame pjaustytą sūrį, ant viršaus dėliojame kriaušes, pabarstome šviežiai grūstais pipirais. Užklojame kita tortilija. Taip pat paruošimame ir antrąjį užkandį.
5.
Įkaitiname keptuvę. Dedame užkandį ir kepame apie 4 min iš vienos pusės, atsargiai apverčiame ir kepame dar keletą minučių. Taip pat apkepame ir antrą užkandį.
6.
Supjaustome trikampėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital