Saldi bulka iš dalių

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Saldi bulka iš dalių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
450 g miltų
20 g šviežių mielių
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai cukraus
Vanilės
150 g vandens
100 g pieno
1,5 kiaušinių
Įdarui:
2 šaukštai miltų
130 g margarino VILNIUS kepiniams
60 g cukraus
Apibarstimui:
20 g aliejaus
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai miltų
0,5 kiaušinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpinti su šiltu vandeniu. Sumaišyti su druska, cukrumi, vanile, kiaušiniais ir, palaipsniui beriant, sijotais miltais. Tešlą minkyti, kol gausite minkštą, šiek tiek lipnią tešlą. Palikti kilti 4 – 5 valandas pastovėti, tris kartus perminkant. Ištirpinkite margariną, bet palikite pravėsti. Padalinkite į dvi lygias dalis. Tešlą taip pat padalinkite į dvi dalis. Abi dalis iškočiokite ir apipilkite margarinu ir apibarstykite cukrumi bei miltais. Sulenkite pusiau ir supjaustykite į gabaliukus. Juos sudėkite vieną šalia kito į kepimo formą išteptą margarinu. Sumaišykite aliejų, cukrų ir miltus, turi gautis trupinukai, kuriais apibarstykie kiaušiniu išteptą tešlą. Kepkite 15 minučių, įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Deimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Linas
2022-12-18 13:52
1.Kur dingsta pienas?
2.Kaip padalinti kiaušinį į 1.5 ir 0.5? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital