Saldi bananų duona

AUTORIUS:
Milda Švėgždaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Saldi bananų duona
Autorius apie receptą: Paprastas ir tikrai skanus pyragas. Paprastas ir tikrai skanus pyragas. Milda Švėgždaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai bananų
100 gramų sviesto
100 mililitrų pieno
80 gramų razinų ir riešutų mišinys
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
5 šaukštai cukraus
4 šaukštai avižinių dribsnių (pasaldintų)
3 šaukštai kukurūzų miltų
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
10 gramų sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir druska. Į plakinį šakute sutrinti bananus.
2.
Atskirame inde ištirpinti sviestą, pieną ir grietinę, supilti į kiaušinio ir cukraus masę. Suberti kepimo miltelius. Gerai išmaišyti. Suberti riešutų ir razinų mišinį, suberti kvietinius miltus, gerai išmaišyti. Suberti kukurūzų miltus, saldžius dribsnius (jei saldžių dribsnių neturite, galite suberti paprastus avižinius dribsnius, bet tada teks dėti 2 šaukštus daugiau cukraus) ir viską gerai išmaišyti.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu. Supilti tešlą.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 min, kol švelniai iškils ir apskrus.
AUTORIUS: Milda Švėgždaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital