Saldi akimirka

AUTORIUS:
Airida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Saldi akimirka
Saldi akimirka
Saldi akimirka
Saldi akimirka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Produktai biskvitui:
1 indelis kondensuoto pieno
50g margarino VILNIUS kepiniams
3 šaukštai kefyro
1 stiklinė miltų
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis sodos
1 kiaušinis
Produktai kremui:
380g grietinės
1 stiklinė cukraus
0,5 šaukštelio citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakame, įpilame kondensuotą pieną, 2 šaukštus kefyro ir 1 šaukštelį sodos, užgesintos 1-ame šaukšte kefyro. Viską išmaišome ir sudedame išlydytą margariną bei miltus. Masę padaliname į dvi dalis. Į vieną dalį įdedame kakavą. Abi dalis reikia kepti atskirai, apvalioje formoje apie 25min. 200ºC temperatūroje. Biskvitams iškepus, juos perpjauname horizontaliai per pusę ir padedame atvėsti. Kol biskvitas atauš, pasigaminame kremą. Į dubenį įpilame grietinę, cukrų ir citrinos rūgštį. Viską gerai išmaišome mikseriu. Vieną biskvito dalį dedame atgal į formą ir tepame kremą. Tai kartojame, kol uždedama paskutinė biskvito dalis. Tada dedame tortą į šaldytuvą ir laikome apie 2-3 valandas. Ištraukus tortą iš šaldytuvo galima vietą užleisti fantazijai jį puošiant. Papuošimui galima panaudoti uogas, vaisius arba šokoladinį glajų. Sėkmės gaminant ir skanaus :)
AUTORIUS: Airida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital