Saldainiai iš riešutų ir datulių - natūraliai saldūs ir be jokio cukraus

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldainiai iš riešutų ir datulių - natūraliai saldūs ir be jokio cukraus
Autorius apie receptą: Desertas paruošiamas itin greitai, o skonis tinka ir tiems, kas ne itin žavisi sveikais valgiais. Desertas paruošiamas itin greitai, o skonis tinka ir tiems, kas ne itin žavisi sveikais valgiais. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
30 vienetų datulių
1.5 stiklinės anakardžių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Datules ir riešutus nuplauti ir pamerkti vandenyje: riešutus mirkyti 2 val., datules – apie valandą.
2.
Datules nusausinti ir sumalti iki košės konsistencijos. Į smulkintuvą prie datulių sudėti nusausintus riešutus, malti toliau. Jei norite, kad riešutai liktų gabaliukais, smulkinkite trumpiau. Kai masė jau bus sumalta iki norimos konsistencijos, galima įdėti norimų priedų, pavyzdžiui, šokolado gabaliukų, kokosų drožlių ar pan.
3.
Masę iškrėsti ant lentelės, išlyginti, kad būtų apie 1,5 cm storio. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital