"Saganaki" krevetės graikiškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
"Saganaki" krevetės graikiškai
"Saganaki" krevetės graikiškai
"Saganaki" krevetės graikiškai
Autorius apie receptą: "Saganaki" krevetės, man yra tobulai skanios, o dar tas duonos mirkymas į padažą, tai išvis mmm...Jei kas dar nebandėte - išbandykite savaitgalį, taip susikurdami mažytę "Saganaki" krevetės, man yra tobulai skanios, o dar tas duonos mirkymas į padažą, tai išvis mmm...Jei kas dar nebandėte - išbandykite savaitgalį, taip susikurdami mažytę šventę. 4-6 asmenims, mažiau nei valanda. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų krevečių
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų)
200 gramų fetos sūrio (trupinto)
120 mililitrų sauso balto vyno
1 vienetas svogūnų (didelio)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis
1 šaukštelis cukraus
1/4 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių
0.5 šaukštelio druskos
2 vienetai lauro lapų
pagal poreikį petražolių (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tinkama gaminti orkaitėje puodą įkaitinkite su aliejumi ir pakepinkite 5 min. smulkintą svogūną. Įmaišykite česnaką, cukrų, čiobrelius, paprikos dribsnius, lauro lapus ir pakepinkite pora minučių. Sudėkite pastą, pomidorus su visu skysčiu, supilkite vyną. Užvirinkite. Troškinkite, vis pamaišant, 20 min, kol padažas sutirštės. Įmaišykite krevetes ir kepinkite kelias minutes, kol krevetės taps rausvos.
2.
Ant padažo su krevetėmis viršaus užberkite trupintos fetos ir dėkite į 180 C laipsnių orkaitę, kepkite, kol feta pradės tirpti.
3.
Pagardinkite druska ir pipirais, užberkite smulkintų petražolių.
4.
Tiekite su traškia duona arba ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital