Ryžių sriuba su žuvies kukuliais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Ryžių sriuba su žuvies kukuliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šviežios lydekos mėsos
1 mažos morkos
1 mažo svogūno
1 riekės batono
50 g pieno
15 g tirpinto sviesto
1 kiaušinio
1 šaukštelio krakmolo
1 šaukšto citrininių žuvies prieskonių
1 žiupsnio juodųjų pipirų
1 žiupsnio lauro lapelių
1 žiupsnio džiovintų čiobrelių
1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų
2 saujelės smulkintų žalių bazilikų
1 šaukšto druskos
100 g ryžių
3-4 svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą, atskirtą nuo stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu.
Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti šaukštelį druskos ir citrininius žuvies prieskonius, išmaišyti.
Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti prieskonius ir žalumynus, įpjaustyti morkos.
Virti apie 20 min.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital