Ryžių salotos su mėsa ir daržovėmis

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Ryžių salotos su mėsa ir daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprasta ir labai skanu. Paprasta ir labai skanu. Rima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų ryžių (virtų)
100 gramų vištienos (virtos, keptos ar rūkytos, ar kitos mėsos)
100 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas pomidorų (mažesnio)
1 vienetas raudonosios paprikos (nedidelės)
1 vienetas agurkų (trumpavaisio)
3 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis itališkų žolelių (ar kitų džiovintų, šviežių žolelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ryžius biriai išvirti pagal instrukciją ant pakelio ir visiškai atvėsinti. Geriausiai tinka ilgagrūdžiai ryžiai, nes jie išverda biriausi. Dar labai tinka basmati arba jasmin ryžiai.
2.
Vištieną supjaustyti mažais gabalėliais, papriką, pomidorus, sūrį ir agurkus supjaustyti, visus ingredientus sudėti į dubenį. Sukrėsti virtus ir atvėsintus ryžius.
3.
Į dubenį suberti kukurūzus, dėti majonezą ir gerai išmaišyti. Pagardinti pipirais, žolelėmis ir išmaišyti.
Patarimai:
Papildomai labai tinka įdėti virtų smulkintų kiaušinių, smulkiai pjaustytos ar tarkuotos morkos, konservuotų ar šaldytų ir atitirpintų žirnelių.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital