Ryžių rutuliukai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Ryžių rutuliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė ryžių
3 stiklinės vištienos sultinio arba vandens
3 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
80 g tarkuoto fermentinio sūrio
1/2 stiklinės avižinių dribsnių arba ryžių košytės
1/2 l aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išvirti vandenyje arba vištienos sultinyje (3 stiklinės). Į karštus ryžius sudėti trynius, sūrį, pasūdyti ir išmaišyti. Iš ataušintos masės daryti graikiško riešuto dydžio rutuliukus. Išvolioti lengvai išplaktuose baltymuose, paskui dribsnių arba ryžių košėje. Kepti karštame aliejuje kol paraus. Ištraukti kiaurasamčiu. Patiekti karštus kaip priedą prie keptos mėsos arba atskirai su aštriu padažu ir salotomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eva
2011-01-21 12:49
Prie kokios mesos geriausiai tinka? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital