Greiti ryžių kepsneliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Ryžių kepsniukai blyneliai
Autorius apie receptą: Šie ryžių kepsneliai tinka ir kaip karštas patiekalas (pvz. patiektas su grybų padažu), ir kaip šalta užkandėlė (pvz. su česnakiniu padažu šalia). Šie ryžių kepsneliai tinka ir kaip karštas patiekalas (pvz. patiektas su grybų padažu), ir kaip šalta užkandėlė (pvz. su česnakiniu padažu šalia). Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas morkų
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštas miltų
1 skiltelė česnako
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį prieskonių
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuoti per burokinę tarką ir pakepinti ant šiek tiek aliejaus arba sviesto.
2.
Į išvirtus ryžius įspausti česnaką, įmaišyti kepintą morką, įpilti lengvai paplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą. Pagardinti druska, pipirais, galima dar įdėti mėgiamų prieskonių (pvz. krapų, raudonėlio, mairūno ar kt. Masę gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus. Dėti po šaukštą ryžių masės ir šaukštu paplokštinant gražiai suformuoti paplotėlius. Apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Giedre
2018-12-01 16:06
Man patiko. Nustebino skonis. Manau dazniau kepsiu sitokius blynukus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital