Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena
Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena
Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena
Ryžių mišrainė su rūkyta vištiena
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama mišrainė - soti ir labai skani. Greitai paruošiama mišrainė - soti ir labai skani. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas rūkytos vištienos krūtinėlės (be odos)
200 gramų ryžių (nevirtų, apytikriai)
200 gramų šparaginių pupelių
20 vienetų marinuotų svogūnėlių (mažų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai majonezo (apytikriai)
1 šaukštas marinatas (nuo svogūnėlių)
0.5 šaukštelio česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pilti vandens, užvirti, suberti ryžius ir virti apie 15 - 20 minučių iki kol išvirs. Tuomet atvėsinti.
2.
Šparagines pupeles pasmulkinti.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti pupeles ir apkepti. Pabarstyti česnakų milteliais ir druska. Atvėsinti.
4.
Į dubenį dėti majonezo, pilti marinato, pagardinti druska, pipirais ir išmaišyti.
5.
Vištieną, svogūną, svogūnėlius susmulkinti, suberti į dubenį su majonezu. Suberti ryžius, šparagines pupeles ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital