Ryžių miltų keksiukai "Sniegelis"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Ryžių miltų keksiukai "Sniegelis"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto, kambario temperatūros
200 g cukraus
2 kiaušinių, trynių
200 ml pieno
200 g kvietinių miltų
200 g ryžių miltų
1,5 a. š. kepimo miltelių
1 citrinos sulčių
1 citrinos žievelės, nutarkuotos
Glajui:
250 g cukraus pudros
25 g  kokosų aliejaus, rafinuoto 
4 - 5 v. š. citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Išplakiti sviestą su cukrumi, supilti citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakti, supilti pieną. Atskirai sumaišyti sausus produktus ir suberti į kiaušinių mišinį. Viską gerai išmaišyti.

Dėti po šaukštą tešlos į kepimo formeles ir kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180°C apie 25 -30 minutes.

Sumaišykite cukraus pudrą, įkaitintą aliejų ir citrinos sultis bei gerai išmaišykite. Šiuo cukraus glajumi aptepti keksiukus ir papuošti pabarstukais.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital