Ryžių košė su spirgučiais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Ryžių košė su spirgučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g trumpagrūdžių ryžių
200 rūkytos šoninės
žiupsnis šviežiai maltų pipirų
druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius verdame pasūdytame vandenyje. Šoninę supjaustome smulkiais gabaliukais ir paspirginame. Išvirus ryžius, juos papipiriname, dedame paspirgintą šoninę, išmaišome. Valgome su sviežiomis ar marinuotomis daržovėmis.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital