Ryžių ir varškės apkepas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Ryžių ir varškės apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g virtų ryžių
500 g varškės
3 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
2 šaukštai grietinės
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
1 saujelė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Dėti varškę, grietinę, kepimo miltelius ir gerai išsukti. Suberti virtus ryžius, nuplikytas razinas (galima dėti džiovintas vyšnias, spanguoles ar datules), išmaišyti. Kepimo formą ištepti riebalais, supilti tešlą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą, kad gražiai apkeptų. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
kazkas
2015-11-15 15:32
Labai geras ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital