Sudėkite ryžius ir 1 stiklinė vandens į puodą. Palikite 30 minučių pabrinkti.
Į ta laiką sumaišykite cukrų, druską ir 0,5 stiklinės kokosų pieno. Maišykite kol ištirps cukrus.
Į puodą su ryžiais papildomai įpilkite 0,75 stiklinės vandens, 0,25 stiklinės kokosų pieno ir 1 šaukštelį kokoso drožlių. Sumažinkite ugnį, uždenkite puodą dangčiu ir virkite 15 minučių.
Į tą laiką paruoškite vaisius. Nulupkite mangus ir supjaustykite mažais gabaliukais.
Ryžiams išvirus, pamaišykite juos, supilkite pusę paruošto kokosų padažo, išmaišykite ir supilkite antrąją dalį. Uždenkite puodą ir palikite 15 minučių.
Pakepinkite 5 šaukštelius kokoso drožlių, kol pradės gražiai ruduoti.
Tiekant desertą pirmiausia dėkite šaukštą ryžių, iš šonų apdėliokite mango vaisiais, o viršų pabarstykite kepintomis kokoso drožlėmis. Galima viską patiekti širdelės forma :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)