Ryžių, dešros ir pievagrybių apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 135)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 135)
Ryžių, dešros ir pievagrybių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 stiklinės virtų ryžių
150 g dešros
150 g pievagrybių
150 g svogūnų
4 šaukštai kečupo
3 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
taukų formai ištepti
pipirų
druskos
1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje, suberti pievagrybius, kartu patroškinti, įmesti česnaką, pasūdyti, suberti į ryžius. Dešrą nulupti, supjaustyti kubeliais ir trumpai pakepinti aliejuje. Įmesti į ryžius, įpilti kečupo. Patiekalą gerai išmaišyti, sudėti į išteptą taukais atsparų karščiui indą ir pabarstyti sūriu. Kepinti 20 min. pridengus karštoje orkaitėje. Baigiant - atidengti. Išėmus pabarstyti petražolėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital