Ryžiai su špinatais graikiškai - tobulas garnyras prie grilio patiekalų

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ryžiai su špinatais graikiškai
@Shuttertsock
Autorius apie receptą: Jei ieškote puikaus, kiek įdomesnio garnyro prie grilio patiekalų, šie ryžiai su špinatais idealiai tiks. Paruošti visiškai nesudėtinga, tad puikus variantas ir skubantiems. Jei ieškote puikaus, kiek įdomesnio garnyro prie grilio patiekalų, šie ryžiai su špinatais idealiai tiks. Paruošti visiškai nesudėtinga, tad puikus variantas ir skubantiems. Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų špinatų
360 gramų vandens (apytikriai, pagal nurodymus ant pakuotės)
120 gramų ryžių
2 vienetai svogūnų
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 šaukštai raudonojo vyno acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Špinatus perpjaukite į kelias dalis, jei špinatai labai maži, užteks perpjauti pusiau.
2.
Svogūnus smulkiai susmulkinti.
3.
Į keptuvę pilti du šaukštus aliejaus, suberti svogūnus ir pakepti kelias minutes iki kol taps skaidrūs. Sudėti špinatus, krapus, berti druską, pipirus ir gerai išmaišyti. Tuomet supilti actą, vandenį, permaišyti ir suberti ryžius, supilti likusį alyvuogių aliejų, sumažinti kaitrą iki silpnesnės ir virti apie 20 minučių vis pamaišant iki kol ryžiai išvirs.
4.
Labai tinka tiekti tiek karštus, tiek atvėsusius.
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital