Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis

AUTORIUS:
Knorr
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
400 g ilgagrūdžių ryžių
1 imbieras
1 skardinė konservuotų kukurūzų
4 žiupsneliai kalendros
30 ml teryiaki padažo
2 citrinžolės
30 ml sezamų aliejaus
1 poras
1 l vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį, nukoškite jį.
2. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus porus.
3. Po akimirkos sudėkite prieš tai išskalautus ryžius. Kepkite kelias minutes.
4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti per centimetrą. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar penkioms minutėms.
5. Keptuvėje pašildykite kukurūzus.
6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus, užpilkite teriyaki padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
7. Patiekite apibarstytus susmulkintais kalendrų lapais.
AUTORIUS: Knorr
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital