Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos
Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos
Rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Man šias salotas labai skanu valgyti ir tiesiog vienas, bet jos puikiai tinka ir prie mėsos kepsnio. Receptą radau Beatos Nicholson knygoje „Beatos virtuvė“. Man šias salotas labai skanu valgyti ir tiesiog vienas, bet jos puikiai tinka ir prie mėsos kepsnio. Receptą radau Beatos Nicholson knygoje „Beatos virtuvė“. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
4 vienetai morkų
1 pundelis laiškinių česnakų
1 pundelis kalendros
1 šaukštas sezamo sėklų
Užpilui:
4 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus
3 šaukštai sojos padažo
1 vienetas žaliųjų citrinų (sulčių)
2 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustome ruoželiais, morkas sutarkuojame, žalumynus pasmulkiname.
2.
Sausoje keptuvėje pakepiname sezamo sėklas.
3.
Užpilui pasmulkiname česnaką, imbierą sutarkuojame. Maišome su aliejumi, sojų padažu, cukrumi ir pomidorų padažu.
4.
Į didelį dubenį beriame kopūstą, morkas, žalumynus, sezamo sėklas ir apšlakstome padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital