Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Rytietiškas rizotas su vištiena, jautiena ir krevetėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms:

90 ml pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus;
1 juostelėmis supjaustyta vištienos krūtinėlė;
1 griežinėliais supjaustytas poras;
2 smulkiai sukapotos česnako skiltelės;
250 g supjaustytos mažais gabalėliais jautienos;
Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai;
350 g ilgagrūdžių ryžių;
150 g šviežių arba šaldytų žirnių;
3 stiklinės (750 ml) verdančio vištienos sultinio;
300 g išlukštentų ir išvalytų krevečių;
2 kiaušiniai;
Sojų padažas.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Pakepinkite vištieną, kol suminkštės (6-8 min.). Nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į atskirą indą. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir pakepinkite porus bei česnakus, kol pasidarys permatomi (apie 3 min.). Sudėkite jautieną ir pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite, kol jautiena įgaus rusvą atspalvį (6-8 min.). Sudėkite vištieną, ryžius, žirnius, supilkite sultinį. Viską gerai sumaišykite, uždenkite ir kepkite ant mažos ugnies, kol ryžiai suminkštės (15 min.). Krevetes sudėkite 3 minutės iki kol ryžiai bus visiškai išvirę. Įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol jie iškeps. Patiekite karštą su sojų padažu. Rizotas paruoštas!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital