Rytietiška sriuba su kokosų pienu, krevetėmis ir makaronais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kokosų pieno sriuba su krevetėmis, makaronais ir pievagrybiais
Kokosų pieno sriuba su krevetėmis, makaronais ir pievagrybiais
Kokosų pieno sriuba su krevetėmis, makaronais ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Soti ir tikrai nereikia antro patiekalo po jos. Ar dar gaminčiau? Žinoma. Čia faktas kaip blynas, kad ši sriuba bus dar ne kartą ir ne du mano virtuvėje. Jeigu norite egzotiško ir Soti ir tikrai nereikia antro patiekalo po jos. Ar dar gaminčiau? Žinoma. Čia faktas kaip blynas, kad ši sriuba bus dar ne kartą ir ne du mano virtuvėje. Jeigu norite egzotiško ir kažko skanaus bei sotaus, kviečiu pasigaminti šios sriubos. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro vištienos sultinio
500 gramų krevečių be kevalo (virtų)
400 mililitrų kokosų pieno
100 gramų ryžių makaronų
1 vienetas saldžiosios paprikos
8 vienetai pievagrybių
1 pundelis svogūnų laiškų (nedidelio)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai raudonosios kario pastos
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas česnako (išspaustųo)
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode įkaitiname aliejų. Sudedame smulkintą papriką ir pakepiname porą minučių, tada sudedame pjaustytus pievagrybius ir pakepiname dar kelias minutes ant vidutinės ugnies. Sudedame išspaustus česnakus, tarkuotą imbierą ir maišant pakepiname, kol pasklis malonus aromatas. Sudedame raudoną kario pastą ir išmaišome.
2.
Supilame vištienos sultinį, kokosų pieną, sojų padažą, beriame pipirus ir dedame ryžių makaronus. Užverdame ir verdame kelias minutes, kol makaronai išvirs. Sudedame krevetes ir verdame dar porą minučių.
3.
Pilame sriubą į dubenėlius, pagardiname žaliosios citrinos sultimis ir užberiame smulkintų svogūno laiškų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital