Rusiški sausainiai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Rusiški sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
200 g varškės
1 kiaušinis
2 - 3 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
2 stiklinės miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą pertrinam su cukrumi. Įmušame kiaušinį, viską gerai išmaišom. Sudedame varškę (jei grūdeliais - reikia pertrint per sietelį), vėl gerai išmaišom. Beriame pamažu miltus, su pirma porcija ir kepimo miltelius, minkom. Tešla turi gautis minkšta, bet kad būtų įmanoma kočiot.
Kišame paruoštą tešlą pusvalandžiui į šaldytuvą. Po to traukiam lauk, ant miltais pabarstytos lentos (stalo, kepimo popieriaus etc.) kočiojame apie pusės cm storumo lakštą. Pjaustome jį patinkančios formos gabaliukais (aš rombukus dažniausiai pjaustau), dėliojame ant kepimo popieriumi užklotos skardos ir kišame iki 170 laipsnių įkaitinton orkaitėn 25-30 min. Jei lakštas bus plonesnis, gali ir anksčiau iškept, jei storesnis - reikės daugiau laiko.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital