Rupių miltų duonos paštetas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Rupių miltų duonos paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1/2 kepalėlio rupių miltų duonos
250 g pievagrybių
3 svogūnai
3 skiltelės česnako
4-6 šaukštai aliejaus
2 šaukštai kukurūzų arba grikių miltų
1 šaukštelis čiobrelių
1 šaukštelis rozmarino
1 šaukštelis baziliko (Bazilikas)
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duoną supjaustyti ir pamirkyti vandenyje. Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir patroškinti 2 šaukštuose aliejaus. Svogūnus supjaustyti, patroškinti 2 šaukštuose aliejaus ir kartu su likusiais produktais sumalti mėsmale. Masę pagardinti pagal skonį (jeigu bus per sausa, įpilti 1-2 šaukštus aliejaus). Kruopščiai išmaišyti ir sudėti į aliejumi išteptą formelę. Kepti orkaitėje 40-50 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital