Rupių miltų duona su džiovintais vaisias

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Rupių miltų duona su džiovintais vaisias
Rupių miltų duona su džiovintais vaisias
Rupių miltų duona su džiovintais vaisias
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 gr. mielių
1-1,5 šaukštelio druskos
1 šaukštas cukraus
1 litras lieso kefyro
200 ml. smulkintų džiovintų vaisių
1400 ml. rupių miltų
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temp. mieles ištrinkite su druska ir cukrumi, supilkite kambario temp. kefyrą. Įmaišykite džiovintus vaisius, aliejų ir rupius miltus. Išminkykite vientisą tešlą, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pakilti pusvalandžiui. Pakilusią sudėkite į kekso ar kitokią formą. Pašaukite į šaltą orkaitę ir nustatykite 175 laipsnių temp. Kepkite 40-60 minučių. Jei duonos paviršius pernelyg paruduos uždenkite folija. Ar iškepusi, patikrinkite degtuku. Skanaus!
AUTORIUS: Salomėja
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital