Rūkytų menkių ikrų ir kiaušinių užkandis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Rūkytų menkių ikrų ir kiaušinių užkandis
Rūkytų menkių ikrų ir kiaušinių užkandis
Rūkytų menkių ikrų ir kiaušinių užkandis
Rūkytų menkių ikrų ir kiaušinių užkandis
Autorius apie receptą: Jei norite kitokio, netradicinio ir įdomesnio skonio ant Velykinio stalo, tuomet būtinai išbandykite kiaušinius įdarytus rūkytais menkių ikrais. Skonis labai geras, subtilus Jei norite kitokio, netradicinio ir įdomesnio skonio ant Velykinio stalo, tuomet būtinai išbandykite kiaušinius įdarytus rūkytais menkių ikrais. Skonis labai geras, subtilus ir išsiskiriantis nuo kitų velykinių patiekalų. Šie užkandžiai bus gurmanų džiaugmas!
Kiaušinių įdarą galite pasiruošti iš anksto, prieš patiekiant į stalą tereikės kremą sudėti į kiaušinių baltymus. Kremo užtenka ne tik įdaryti kiaušinių baltymams, bet ir užtepti ant paskrudintos duonos gabalėlių ar krekerių.
(...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
5 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
Įdarui:
130 gramų rūkyti menkių ikrai
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1.5 šaukšto majonezo
1 šaukštelis cukraus
2 žiupsneliai pipirų
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
Papuošimui:
10 vienetų baziliko (lapelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius atsargiai perpjauname išilgai perpus, išimame trynius.
2.
Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame stambesne tarka. Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus, pakepiname morką ir svogūną, kol suminkštės. Paliekame atvėsti. Kiaušinių trynius sumaišome viename dubenyje su majonezu, apkepintais morka ir svogūnu, pagardiname pipirais, druska, cukrumi. Visą masę sutriname elektriniu smulkintuvu. Galite palikti šiek tiek gabalėlių, bus tirštesnis kremas.
3.
Sutrintą masę sumaišome su menkių ikrais. Šaukšteliu dedame šiek tiek kremo į kiaušinių baltymus. Kremo lieka maždaug pusė, tad galite tepti ir ant batono ar duonos. Kiaušinius pagardiname baziliko lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital