Rūkytos vištienos mišrainė su pupelėmis

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rūkytos vištienos mišrainė su pupelėmis
Autorius apie receptą: Naudojau skrudinimui "Ponišką" duoną - ji šviesi, labai gardi, tinka ir bet kuri kita mėgstama duona. Karališkos pupelės stambesnės, gražiau atrodo, bet galima naudoti ir Naudojau skrudinimui "Ponišką" duoną - ji šviesi, labai gardi, tinka ir bet kuri kita mėgstama duona. Karališkos pupelės stambesnės, gražiau atrodo, bet galima naudoti ir kitokias konservuotas pupeles. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 gramų rūkytos vištienos
120 gramų konservuotų pupelių (naudojau karališkas)
1 vienetas obuolių
1 riekė duonos (naudojau "Ponišką")
5 centimetrai poro
2 šaukštai svogūnų laiškų (smulkintų)
2 šaukštai majonezo (naudojau su grybais)
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 skiltelė česnako (apytikriai, pagal skonį)
pagal skonį himalajų druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonos riekę paskrudinti keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių, atvėsinti. Įtrinti česnaku.
2.
Duoną, vištieną, obuolį, dalį poro susmulkinti kubeliais.
3.
Sumaišyti su pupelėmis, krapais, svogūno laiškais, pagardinti majonezu, druska, pipirais ir išmaišyti.
4.
Papuošti galima duonos, obuolio, poro gabalėliais, pupelėmis.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital