Rūkytos skumbrės mišrainė su avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Rūkytos skumbrės mišrainė su avinžirniais
Rūkytos skumbrės mišrainė su avinžirniais
Rūkytos skumbrės mišrainė su avinžirniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų avinžirnių
1 vienetas rūkytos skumbrės
3 vienetai salierų stiebų
1 vienetas obuolių (didesnio, saldaus)
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupti skumbrės odą, pašalinti pagrindinę ašaką ir suplėšyti gabaliukais, išrenkant likusias ašakas.
2.
Salierą supjaustyti kuo smulkiau. Obuolį supjaustyti kubeliais. Avinžirnius nusunkti ir perplauti šaltu vandeniu, gerai nuvarvinti.
3.
Skumbrę, salierą, obuorlius ir avinžirnius dėti į dubenį. Pagal skonį pagardinti majonezu ir gerai išmaišyti. Jeigu norisi sūriau, galima įdėti šiek tiek druskos.
4.
Labai skanu valgyti su rugine duona.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jovita
2020-08-15 14:41
Tikrai skanu, ir gaivu. Labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital