Rūkytos lašišos užkandėlė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Rūkytos lašišos užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g rūkytos lašišos
Įdarui:
100 g salierų gumbų
40 g grietinės (20 g grietinės padažui)
100 g majonezo
100 g porų
1 citrinos sultys (pusės citrinos sultys padažui)
80 g majonezo
20 g grietinės
pusės citrinos sultys
20 g smulkintų krapų
50 g juodųjų ikrų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis. Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais. Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina. Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų. Puošti alyvomis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital