Pikantiški keksiukai su rūkyta lašiša

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pikantiški keksiukai su rūkyta lašiša
Pikantiški keksiukai su rūkyta lašiša
Pikantiški keksiukai su rūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Pikantiški, skanūs, minkšti keksiukai. Puikus užkandis švenčių stalui. Pikantiški, skanūs, minkšti keksiukai. Puikus užkandis švenčių stalui. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų rūkytos lašišos filė
180 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
50 mililitrų aliejaus
50 gramų fermentinio sūrio
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijokite su kepimo milteliais.
2.
Kiaušinius šiek tiek paplakite, įpilkite pieno, aliejaus. Įmaišykite miltus.
3.
Sūrį sutarkuokite, lašišą supjaustykite mažais gabaliukais.
4.
Sudėkite į tešlą lašišą, sūrį, berkite prieskonius, svogūnų laiškus ir išmaišykite. Tešlą supilstykite į keksiukų formeles, pripildant ne daugiau kaip 2/3 formelės tūrio.
5.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
6.
Atvėsusius keksiukus papuoškite pagal poreikį.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Justynai
2020-04-22 19:01
Koks tas poreikis? Aš net neįsivaizduoju kokia kepurele dėt ant tokio keksiuku... ATSAKYTI
Inga
2020-04-23 10:12
Galima kreminio sūrelio ir uždėti virto kiaušinio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital