Rūkytos kiaulienos pyragas su moliūgais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Rūkytos kiaulienos pyragas su moliūgais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
125 g tešlos
100 g rūkytos kiaulienos
6 kiaušiniai
150 g virto moliūgo
25 cl pieno
1 šaukštelis druskos
225 g miltų
150 g sviesto arba margarino
druskos
2 šaukštai šalto vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Į gautą mišinį įpjaustykite atšaldytą sviestą arba margariną. Kapokite peiliu, kol gerai išsimaišys. Į gautą kietą tešlą įmaišykite vandenį. Iškočiokite tešlą ir tris kartus sulenkite gautą lakštą. Kartokite tai tris kartus. Prieš naudodami, padėkite į šaldytuvą valandai. Išeiga 225 g tešlos. Puikiai išsilaiko užšaldyta. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Iškočiokite tešlą ir sudėkite ją į negilią apvalią 30cm formą. usmulkinkite rūkytą kiaulieną ir paskirstykite vienodu sluoksniu ant tešlos. Šakute sutraiškykite virtą moliūgo minkštimą. Šakute kelias minutes paplakite kiaušinius, pieną ir druską, sudėkite moliūgą ir gerai išmaišykite. Supilkite gautą mišinį ant tešlos. Kepkite 40-45 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital