Rūkytos kiaulės ausytės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Rūkytos kiaulės ausytės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulės ausys
Prieskoniai
Česnakai
Majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulių ausis įtriname prieskoniais, česnaku, marinuojame majoneze kokią parą. Tada ausyje praduriam skylutę, veriame stipresnį siulą ir rūkome rūkykloje, kol gražiai paruduos, tada nuimame siūlus ir dedame į katiliuką su verdančiu, pasūdytu vandeniu. Virti kažkur 1,5 - 2 val. kol bus minkštos. Kai išvirs išimti iš vandens ir išdėlioti ant padėklo, kad auštant nesiliestų viena su kita. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital