Rūkytos dešrelės su žaliaisiais lęšiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Rūkytos dešrelės su žaliaisiais lęšiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms
8 rūkytos dešrelės
100 g žaliųjų lęšių
2 svogūnai
2 mėlyni svogūnai
3 skiltelės česnako
2 skardinės konservuotų pomidorų
16 džiovintų kadagio uogų
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto muskato riešuto
2 lauro lapai
0,5 džiovinto čili pipiriuko
200 ml raudono vyno
50 g sviesto
3 valgomi šaukštai alyvų aliejaus
2 valgomi šaukštai smulkinto šviežio rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:

Rūkytas dešreles įpjauti istrižai ir pakepinti ant keptuvės (galima grill keptuvės) iš abiejų pusių.

Apkeptas dešreles atidėti į šoną, o įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą svogūną bei česnaką, kiek vėliau sudėti smulkintą rozmariną, o galiausiai supilti pomidorus iš skardinės, užpilti raudonu vynu, vandeniu (maždaug 400 ml) bei supilti lęšius.

Į gilią keptuvę taip pat sudėti lauro lapus, šiek tiek sutrintas kadagio uogas, muskato riešutą, čili.

Troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol lęšiai bus minkšti, o iš vyno, vandens, pomidorų pasidalys tirštas, aromatingas padažas.

Kol troškinasi lęšiai, kitoj nedidelėj keptuvėj ant sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus.

Baigiant kepti pagardinkite pipirais.

Į dešrelių griovelius sudėkite kepintus svogūnus. Prieš baigiant troškintis lęšiams ant padažo sudėkite dešreles, kad pašiltų.
Skanaus!

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital