Rūgštynių sriuba su šonine

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rūgštynių sriuba su šonine
Rūgštynių sriuba su šonine
Rūgštynių sriuba su šonine
Autorius apie receptą: Skaniausią sriubą pavasarį, žinoma, yra rūgštynių. Šį kartą viriau ją su šonine. Pamėginkit, gal patiks ir jums. Skaniausią sriubą pavasarį, žinoma, yra rūgštynių. Šį kartą viriau ją su šonine. Pamėginkit, gal patiks ir jums. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
70 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas svogūnų
2 saujos rūgštynių
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
2 litrai vandens
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išverdame.
2.
Bulves supjaustome kubeliais, suberiame į puodą, užpilame vandeniu ir užkaičiame virti. Į sriubą suberiame druską, pipirus, lauro lapus.
3.
Morką supjaustome griežinėliais arba sutarkuojame, svogūną ir česnaką pasmulkiname. Šoninę supjaustome smulkiais kubeliais.
4.
Į keptuvę suberiame šoninę ir apkepiname, kol ši gražiai apskrus. Tada suberiame pjaustytas daržoves ir pakepiname kelias minutes.
5.
Keptuvės turinį suberiame į puodą. Verdame apie 15 min, kol bulvės suminkštės.
6.
Rūgštynes supjaustome nedideliais gabalėliais. Kiaušinius nulupame ir taip pat supjaustome. Suberiame į puodą rūgštynes ir kiaušinius. Užkaitiname. Pilstome į dubenėlius. Gardiname grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital