Rūgštynių sriuba su skrebučiais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Rūgštynių sriuba su skrebučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 litro vandens
200 gramų rūgštynių
200 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų
Kepimui:
3 riekės batono
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užverdame pasūdytą vandenį. Į jį suberiame kubeliais supjaustytą svogūną ir juostelėmis supjaustytas rūgštynes. Verdame 5 minutes. Pagardiname pipirais.
2.
Išplakame trynius ir jais užbaliname sriubą. Sudedame grietinę ir išmaišome.
3.
Patiekiame su aliejuje apkepintais batono skrebučiais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Nevalgysiu
2022-05-08 13:19
Jokio buljono, nes mėsos nei kvapo, kur baltymus dėti kiaušinio ATSAKYTI
Agnė
2022-05-09 09:45
Buljono šiame recepte nėra, nors, jei norit, galit naudot. O kiaušinių baltymai čia nenaudojami. ATSAKYTI
Donata
2016-10-17 15:36
Vaida, paskutiniame žingsnyje parašyta, kad aliejuje skrebučiai apkepinami. ATSAKYTI
Vaida
2016-10-10 12:05
O ka kepti aliejuje? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital