Rūgštynių sriuba su lašiša

AUTORIUS:
Virgis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Rūgštynių sriuba su lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 porcijos:
2 bulvės
1 svogūnas
1 morka
1 poras
truputis sviesto
Druska
10 pipirų
3/4 l stipraus veršienos sultinio
ryšelis rūgštynių
Svogūno laiškai
1/4 l grietinėlės
6 griežinėliai rūkytos lašišos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuvalyti ir supjaustyti kubeliai bulves, svogūną, porą, morką. Daržoves apkepinti sviese, pasūdyti, suberti pipirus, užpilti sultiniu ir virti apie 20 min ant mažos ugnies. Daržoves su sultiniu sumalti blenderiu ar pertrinti per sietelį. Rūgštynes su grietinėle taip pat sumalti. Šią rūgšytnių tyrę ir daržovių sriubą supilti į puodą, užvirinti, įdėti prieskonių. Rūkytą lašišą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į pašildytus indelius ir užpilti karšta sriuba. Pabarstyti svogūno laiškais ir dėti papildomai grietinės, jei reikia.

AUTORIUS: Virgis
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Simona
2011-05-19 15:44
Indre, juk čia toks ingredientas, kurio kiekį gali pasireguliuoti pagal save :) dėk tiek, kiek nori :) ATSAKYTI
Indrė
2011-05-17 15:18
Kaip suprasti "šeši griežinėliai lašišos"? Tai kiek čia bus gramais? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital