Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai

AUTORIUS:
Mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Rudens džiaugsmas - rūkyti naminiai vijūnai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vijūnų
prieskoniai: druska, pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Reikia nuvalyti gyvus vijūnus, pasūdyti šiek tiek papipirinti. Ir išrūkyti.
Kas labai drąsus gali gyvus ir suvalgyti. Liuks patiekalas. Labai skanu!
AUTORIUS: Mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Alio
2019-09-15 16:27
Nieks nesakė kad Vijūnai į Lietuvos Raudonąją knygą įrašyti !? ATSAKYTI
Belekas
2011-01-08 12:56
O tai ne vandens kirmėlės - nėgės? ATSAKYTI
mia30
2010-11-18 10:09
Man tai jos gyvatukus primena. nezinau ,kaip juos dar vadina, bet skanus ki prukini. ATSAKYTI
sandraa
2010-11-17 19:31
o kas tie vijunai, is nuotraukos kazkas panasau si miniaturini unguri. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital