Rudens bulvienė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Rudens bulvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 šaukštai sviesto
1/4 šaukštelio čiobrelių
1/4 šaukštelio mairūnų
1 1/4 l mėsos sultinio
600 g bulvių
1 saldžioji paprika
2 porai
druskos
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Suberti džiovintus žalumynus, išmaišyti ir troškinti, kol pasklis aromatas. Į keptuvą su svogūnu ir česnaku supilti sultinį ir užvirinti. Bulves nuplauti, nulupti, supjaustyti griežinėliais ir iškart suversti į sriubą, kad nepatamsėtų. Papriką perpjauti pusiau, išskobti sėklas, supjaustyti šiaudeliais ir suversti į sriubą. Virti uždengtame puode 10 minučių. Nuvalytus porus perpjauti į 3 dalis, supjaustyti plonais žiedeliais, nuplauti, suberti į sriubą ir dar 5 minutes pavirti. Prieš patiekiant sriubą pagardinti druska ir pipirais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital