Rudeniškas obuolių pyragas - labai skanus

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sviestinis obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
400 gramų miltų
200 gramų cukraus
200 gramų sviesto
6 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išplakamas mikseriu cukrus su kiaušiniais (kol masė padvigubėja). Toliau plakant supilamas ištirpdytas sviestas.
2.
Įdedamas 1 a.š. kepimo miltelių (su kaupu), persijoti miltai (viso kiekio iškart neberti, žiūrėti, jog tešla būtų 30 proc. grietinės tirštumo).
3.
Obuolius supjaustyti gana stambiomis skiltelėmis, permaišyti su tešla. Pradžioje masė atrodo gumbuota, bet po to ji savaime susilygina.
4.
Kepama apvalioje formoje iki 190 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. (jei pradeda stipriai tamsėti, reikia pamažinti karštį).
5.
Iškepusį obuolių pyragą galima pabarstyti vaniliniu cukrumi. Skanaus!
AUTORIUS: Dalia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Amelia
2016-02-06 19:31
Pasakişkai skamu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital