Rudeniškas moliūgų apkepas su sūriu

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Rudeniškas moliūgų apkepas su sūriu
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų moliūgų
500 gramų faršo (mėgstamo)
200 gramų pievagrybių
200 gramų sūrio (tarkuoto)
6 vienetai bulvių
4 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Moliūgą, bulves, morkas, svogūnus supjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, po to dėti pjaustytus pievagrybius, apkepti ir dėti faršą.
3.
Į kepimo indą pilti šlakelį aliejaus ir sutepti.
4.
Į paruoštą kepimo indą suberti apkeptas daržoves su faršu, berti druską, pipirus, išmaišyti.
5.
Kepti uždengus kepimo formą su folija arba dangčiu įkaitintoje iki 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
6.
Praėjus šiam laikui nuimti foliją, berti sūrį ir pakepti, kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Loreta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2016-09-22 19:08
Bandžiau pagal šitą receptą, tik dėjau mažiau faršo ir daržovių. Dar pridėjau česnako. Svogūną, česnaką ir tarkuotas morkas pakepinau keptuvėje. Labai skaniai gavosi. Rekomenduoju. Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital